Pièce de boeuf à la Royale - Koninklijk rundvlees
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 134 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- champagne
- cognac
- dragon
- kalfspoot
- kervel
- knoflook
- olijfolie
- peterselie
- rauwe ham
- runderbouillon
- runderhaas
- tijm
- tomaat
- ui
- vet spek
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.