Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Turkeyfingers

Ingrediënten:
bloem, boter, cornflakes, ei, kalkoenfilet, peper, specerijen en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:

Gemarineerde kipspiesjes met pindasaus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, limoensap, maiskipfilet, nam pla, rode spaanse peper, sesamolie, thaise vissaus, verse koriander en zoute pinda’s

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gedroogde porcini, grana padano, knolselderij, olijfolie, paddenstoelenbouillon, portobello's, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Japanse dipsaus

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, medium sherry, mierikswortel, rijstazijn en wasabi

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mihoen

Ingrediënten:
bosui, mihoen, sojasaus en vissoep

Keuken:
Vietnamees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Roerei met zalm

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei en gerookte zalm

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Carpaccio met venkel en tomaat

Ingrediënten:
balsamicoazijn, carpaccio, gekonfijte tomaten, gorgonzola, mosterd, olijfolie, peper, slamelange, tomaat, venkel en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Reebiefstukjes met roomsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kruidnagel, majoraan, peper, reebiefstuk, slagroom, vleesfond en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
wild
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Elzasserpizza

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gerookt spek, instantgist, patentbloem, rucola, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
boter, gemalen gedroogde chilipeper, karwijzaad, knoflook, magere runderlappen, paprika, paprikapoeder, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Avocado-yoghurtdip

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, griekse yoghurt, knoflook, limoensap en verse basilicum

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Anneke Ammerlaan