I. Hofstetter

We hebben 6 boeken van I. Hofstetter waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Hofstetter? Registreren is gratis!

Boeken van I. Hofstetter

Kijk voor meer boeken.

Recepten van I. Hofstetter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Torta de santiago

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo a la cerveza

Ingrediënten:
bier, dijonmosterd, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, spaans bier, tomatenblokjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Rijst met gevulde inktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, droge witte wijn, ei, inktvisinkt, knoflook, krenten, laurierblaadje, olijfolie, pijlinktvisjes, pijnboompitten, rondkorrelige rijst, suiker, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, verse munt en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Calamares fritos

Ingrediënten:
allioli, bloem, citroen, frituurolie, mild paprikapoeder, pijlinktvis en pimentón

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Arroz con leche

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, paellarijst, sinaasappelrasp, sinaasappelschil en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / zuivel
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met snijbiet

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, gedroogde kikkererwten, knoflook, laurierblaadje, snijbiet, tomaat, ui, verse bladpeterselie en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Banderilla

Ingrediënten:
citroen, citroensap, groene olijven met ansjovis, kapperappel, olijfolie en verse tonijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, stokbrood en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, prei, snijbiet, varkensribben en varkensrug

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten en aardappels / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Bizcocho

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei en fijne kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Higos rellenos

Ingrediënten:
blanke amandelen, gedroogde vijgen, honing, kaneel, pure chocolade, sherry pedro ximenez, slagroom en volle zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fabada asturiana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, morcilla, olijfolie, pimentón, saffraandraadjes, spekjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Cochifrito

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamsschouder, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tortillitas de camerones

Ingrediënten:
besan, bloem, citroen, ei, gepelde rauwe garnalen, kikkererwtenmeel, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, plantaardige olie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Alle recepten van I. Hofstetter