I. Hofstetter

We hebben 6 boeken van I. Hofstetter waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Hofstetter? Registreren is gratis!

Boeken van I. Hofstetter

Kijk voor meer boeken.

Recepten van I. Hofstetter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Marmitako

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tonijnsteak, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, stokbrood en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gevulde mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, lente-ui, melk, mossel, olijfolie, paneermeel, tomatenpuree en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Brasem met paprika, rode peper en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, brasem, citroen, droge sherry, gedroogde rode spaanse peper, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfoliebrood, red snapper, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Dronken cake

Ingrediënten:
bizcocho, cake, fijne kristalsuiker, kaneel, málagawijn, sherry en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Albóndigas

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, ei, gemalen koriander, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, komijn, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Lamsvlees caldereta

Ingrediënten:
gemalen komijn, hambeen, kaneelpoeder, knoflook, lamsbout, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, pimentón, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, varkensvlees, afsnijsel, verse bladpeterselie, verse munt, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gambas al ajillo

Ingrediënten:
boter, brood, gamba, knoflook, lente-ui en olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Cochifrito

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamsschouder, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

In zout gebakken vis

Ingrediënten:
allioli, citroen, grof zout, tarpoen, tijm, venkelknol, vis, zaagbaars en zeebaars

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Zigeunercake

Ingrediënten:
cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, rum, slagroom, sterke koffie en volle zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Arroz con leche

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, paellarijst, sinaasappelrasp, sinaasappelschil en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / zuivel
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fideos a la catalana

Ingrediënten:
amandelen, brood, chorizo, hazelnoten, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, mild paprikapoeder, noten, olijfolie, passata, pijnboompitten, pikante varkensworst, pimentón, runderbouillon, saffraandraadjes, spaghettini, spareribs, tomaat, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / worst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Tumbet

Ingrediënten:
aardappel, allioli, aubergine, desiree aardappel, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode ui, tomaat, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels
Alle recepten van I. Hofstetter