Pepermosselen
★
★
★
★
★
Een recept van Food & Friends is direct online te openen.
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- crème fraîche
- droge witte wijn
- bloem
- kalfsfond
- boter
- pepersaus
- mossel
- wijnazijn
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Balsamicosiroop

Zeeuwse oesters met Balsamico-azijn

Zwaardvis in balsamicoazijn

Steur in zoetzure saus

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!