Tempura van sardines
★
★
★
★
★
Een recept van Food & Friends is direct online te openen.
Ingrediënten
- aubergines
- cayennepeper
- citroen
- currypoeder
- druivenpitolie
- eidooier
- mosterd
- fijn zeezout
- fleur de sel
- bloem
- ingewanden
- inktvisinkt
- kappertjes
- knoflook
- lauwwarm water
- limoen
- natuurazijn
- olie
- olijfolie
- rodewijnazijn
- vruchtensap
- suiker
- gist
- verse sardines
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
- zonnebloemolie
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Marokkaanse caviare d'aubergines

Auberginesalade met miso

Romige auberginedressing

Auberginehummus met harissa

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!