Gemarineerde Kerstomaatjes uit De Zilveren lepel
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- citroensap
- citroenschil
- extra vergine olijfolie
- kerstomaat
- bleekselderij
- knoflook
- oregano
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Witlofhapje met ansjovis

Dressing met ansjovis en kappertjes

Groene asperges met ansjovis

Olijvenpasta - tapenade

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!