Macaroni ovenschotel met ballen
Een recept van Food en So Much More is direct online te openen.
Ingrediënten
- champignons
- coburger
- doperwten
- ham
- tomatenpuree
- knoflook
- peterselie
- macaroni
- paneermeel
- peper en zout
- rode paprika
- rundergehakt
- uien
- boter
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Épinards en suprise - Spinazie verborgen onder een reuzenpannenkoek

Gevulde gehaktschotel met zoete aardappelpuree

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Fonds d'artichauts Mornay - Gegratineerde artisjokbodems in kaassaus

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!