Geglaceerde bonen met wei-peterseliesaus en kruiden salade
★
★
★
★
★
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- azijn
- bonen
- boter
- doperwten
- duizendblad
- eetbare bloemen
- extra vierge olijfolie
- groene kruiden
- klaverzuring
- knolselderij
- koolzaadolie
- kousenband
- kruidensalade
- peterselie
- sperziebonen
- tuinbonen
- vlierbloesem
- water
- yoghurt
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Jókai bableves - Bonensoep à la Jókai

"Blote billen in 't gras" kalfszwezerik in vermicelli gebakken met zoetzure kalfshachee

Hummus Van Witte Bonen Met Rozemarijn

Rode tempé van witte bonen

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!