Parelhoen uit de overn met peverada

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 216 in Ciao Bella .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippenlever met rode biet en hazelnootboter

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Vol au vent financiere (Escoffier 1903)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Gebakken kippenlevertjes met granaatappel

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais