Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 190 in Turquoise .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht
Soort:
paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cock-a-leekie

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Pasteitjes met kip

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Spinaziesalade met kippenlevertjes

Een recept uit  - de snelle keuken

Kip & preipasteitjes

Een recept uit delicious. magazine - 2014-12