Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters - Van gember tot noot

Van gember tot noot

Een boek van Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Van gember tot noot, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.”Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m’n cocktail van kreeft met pompoen aan.”Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken