Komkommer gevuld met gamba's in zee-egelpasta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 34 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
amuse
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Pho met gamba's

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Salade van nieuwe aardappel, gamba's, sjalot en kruiden

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Vissoep met kokos

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken