Gebakken coquilles met pickled rode ui, wakamezeewier en tempura van shisoblad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 40 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Scallop Mochi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Coquilles met taglioni, zeekraal en kreeftensaus

delicious. magazine - 2009-08

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple, Shigoku Oyster with Fizzy Grapes Fresh Wasabi and Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger, Shiso, Spot Prawn and Lotus Root Tempura with Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho-Tan-Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]