Gebakken coquilles met pickled rode ui, wakamezeewier en tempura van shisoblad
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 40 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- coquilles
- groene shisobladeren
- honing
- olie
- rijstazijn
- rode ui
- sojasaus
- tempurameel
- wakame
- witte sesamzaadjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Coquilles met taglioni, zeekraal en kreeftensaus
delicious. magazine - 2009-08Scallop Mochi
Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,
Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple, Shigoku Oyster with Fizzy Grapes Fresh Wasabi and Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger, Shiso, Spot Prawn and Lotus Root Tempura with Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho-Tan-Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki