Rode poon met chorizo, in soja-saké gekookte kokkels, spitskool en aardappelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 49 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knoflookkip, gebraden, met aardappel-chorizokoekjes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Caldo verde

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Aardappel-chorizokoekjes met gebraden knoflookkip

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Chorizo-aardappelkoekjes met gebraden knoflookkip

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02