Verse oester op een bedje van zeekraal en taugé met granité van bosui, komkommer en Japanse gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebrasem, gestoomde, met bosui en gember

delicious. magazine - 2013-01

Gemberrelish en eiernoedels met bosui

delicious. magazine - 2011-11

Ravioli gevuld met kreeft op een salade van rucola met sojadressing

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Eiernoedels met bosui en gemberrelish

delicious. magazine - 2011-11