Verse oester op een bedje van zeekraal en taugé met granité van bosui, komkommer en Japanse gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemberrelish en eiernoedels met bosui

Eiernoedels met bosui en gemberrelish

Ravioli gevuld met kreeft op een salade van rucola met sojadressing

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zeebrasem, gestoomde, met bosui en gember