Koud taartje van gerookte-zalmmousse met een gelei van Japanse pruimenwijn en een salade van witlof en appel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Forelrol - rotolo di trota salmonata

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ananasbavarois - bavarese d'ananas

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vruchtengelei - budino di frutta in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gelee-Orangen - Sinaasappelgelei

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer