P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Leverworstjes

Ingrediënten:
garum, laurier, olijfolie, pekel, peper, varkenslever, varkensnet en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / worst / rookmot
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor zwijn

Ingrediënten:
azijn, dillezaad, garum, korianderzaad, honing, karwij, lavas, mosterd, olie, oregano, peper, selderijzaad, tijm en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Scribilita

Ingrediënten:
laurierbladeren, olijfolie, speltgort, tarwemeel en verse schapenkaas

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Tisana

Ingrediënten:
azijn, bonenkruid, defrutum, dille, garum, gedroogde ui, gedroogde venkel, komijn, koriander, lavas, munt, peper, polei, taro, tarwegort en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Erwtentaart met vlees en gevogelte

Ingrediënten:
gedroogde erwten, gehakt, gember, gevogelte, groente, honingsaus, lamshersenen, lavas, lucaanse worstjes, oregano, peperkorrels, pijnboompitjes, prei, schouderham, spek en varkensnet

Keuken:
Romeins
Soort:
vlees / gevogelte / ovenschotel