P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Bloedworst

Ingrediënten:
bloed, eidooier, garum, liquamen, peper, pijnboompitten, prei, ui, varkensdarm, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevulde baarmoeder

Ingrediënten:
baarmoeder, dille, garum, gehakt, komijn, olie, peper, peperkorrels, pijnboompitjes, prei, water en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Overdadige eiertaart

Ingrediënten:
asafoetida, bleekselderij, bouillon, ei, gedroogde kwal, ei, kabeljauwfilet, kalfshersenen, kippenlevertjes, kippenpoten, knoflook, koolbladeren, lavas, lucaanse worstjes, maluwe, meikaas, notensla, oesters, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, prei, selderijblad, selderijzaad, sla, snijbietspruiten, tarentijnse saus, varkensworstjes, verse schapenkaas, volle schapenmelk, zeeegels en zwartmoeskervelknoppen

Keuken:
Romeins
Soort:
eieren, kaas en zuivel / hartige taart