Platbrood met lamsvlees, pijnboompitten en granaatappel
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 42 in Casa Moro .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / quiche
Ingrediënten
- brood
- droge gist
- fijn zeezout
- granaatappel
- granaatappelstroop
- kaneel
- lamsgehakt
- olijfolie
- ongebleekt meel
- pijnboompitten
- ui
- water
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.