Calamar a a parilla

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Banderilla

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Visbroed met olijfolie en citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

courgettesalade

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Snelle citroenmarinade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel