piquillopaprika´s gevuld met klipvis - pimientos de piquillo rellenos con bacalao

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 94 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zalmfilet

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Geroosterde zoete aardappel

Serveersuggestie Geroosterde zoete aardappel

Lamshaas met groentebolletjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Geplette aardappelen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten