Roerei met garnalen en paddestoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 142 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Asperges met garnalen en een sausje van eigeel met boter en kervel

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Roerei met gestoofde knoflooksprieten met garnalen of jamón serrano

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Garnalenkoekjes - taud man goong

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis