Kip met pijnboompitten, rozijnen en saffraan - pollo al ajillo con piñones y pasas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 207 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip (scharrel-), geroosterd, met knoflook en rozemarijn

delicious. magazine - 2013-12

Kip, gebraden met knoflook en witte wijn

delicious. magazine - 2011-10

Duivelse gegrilde kip

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Pollo al vino bianco - Kip in witte wijn

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella