Scherrers tartare - tartara alla scherrer

U vindt dit recept op pagina 120 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Duits / Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsblanquette

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Stamppot boerenkool

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Aardappelpuree met dille

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Kabeljauwstaart met ansjovis, kappers en augurkjes

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland