Gorgonzolamousse - mousse di gorgonzola

U vindt dit recept op pagina 190 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / kaas
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gorgonzola-peren

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Broccolipuree met gorgonzola dolce

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Mini Croque Monsieur met Mortadella

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Milanese kaaspasta

Een recept uit Schonherr - Koude keuken