Duivenmousse met truffelvinaigrette - mousse di piccione con vinaigrette al tartufo
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 191 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / gevogelte / orgaanvlees
- Bereidingstijd:
- 80 minuten
Ingrediënten
- armagnac
- crackers
- dijonmosterd
- duif
- ganzenlever
- kippenlever
- olijfolie
- peper
- sjalot
- slagroom
- suiker
- truffelpasta
- verse bladpeterselie
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.