Kastanjesoufflé - soufflé di castagne

U vindt dit recept op pagina 207 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / noten
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoeksoufflé

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Chocolade-rijstkoekjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aardappelsoufflé

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Hot Butter Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]