Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 217 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
- Soort:
- quiche / vis
- Bereidingstijd:
- 190 minuten
Ingrediënten
- bechamelsaus
- bloem
- boter
- boterdeeg
- champignon
- droge witte wijn
- ei
- gruyère
- heekfilet
- kabeljauwfilet
- kruidnagel
- peper
- slagroom
- ui
- verse bladpeterselie
- majoraan
- verse tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.