Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

U vindt dit recept op pagina 217 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
quiche / vis
Bereidingstijd:
190 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Runderfilet Rossini - filetto alla rossini

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Gevuld bladerdeeg met kip - sfogliatine al pollo e curry

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Cannelloni met kreeft & witte asperges

Een recept uit

Lancashire cheese cake

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier