Pasteitjes met garnalen - vol-au-vent con gli scampi

U vindt dit recept op pagina 228 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Koninginnenhapjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pasteitjes met kip - vol-au-vent al pollo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Wildpasteitjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken