Maïssoep - minestra con il maïs

U vindt dit recept op pagina 270 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paardenbiefstuk in Leidse boter

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Champignons voorbereiden voor een saus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Champignonbouillon

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Rundersaucijzen met gebakken champignons, groene boontjes of asperges en evt een zacht- gekookt eitje

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo