Borstjtsj - minestrone alla russa

U vindt dit recept op pagina 286 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Russisch / Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Bereidingstijd:
315 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bietenstamppot met appeltjes, hangop en kiemgroenten

Een recept uit Isabel

Aardappel-bietengratin

delicious. magazine - 2007-13

Chips met groenten

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Knolselderijgnocchi met daslook-walnootboter & biet

Een recept uit Isabel