Speltminestrone met bonen - minestrone di farro e fagioli
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 287 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / peulvruchten / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 205 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- gedroogde witte bonen
- knoflook
- olijfolie
- parelspelt
- peper
- tomaat
- ui
- verse salieblaadjes
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.