Tagliolini met boter en truffel - tagliolini al burro e tartufo

U vindt dit recept op pagina 332 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Foodvideo: De perfecte aardappelpuree

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Lamsoren

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Zeekool met hardgekookte eieren

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept omelet

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken