Creoolse rijst basisrecept - cottura alla creola ricetta base

U vindt dit recept op pagina 375 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / basisrecept
Soort:
rijst / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijstbrood

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Eenvoudig gebakken kerrierijst

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Risotto met sint-jakobsmosselen

Een recept uit  - de snelle keuken

RIJST met vermicelli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais