Eenvoudig gebakken kerrierijst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 515 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

RIJST met vermicelli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Rijst-bonencrêpes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basmatirijst & orzo

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Eenvoudiger-dan-pilav-rijst

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër