Vispastei - vol-au-vent di mare
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 417 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
- Bereidingstijd:
- 135 minuten
Ingrediënten
- bechamelsaus
- bleekselderij
- bloem
- boter
- brood
- droge witte wijn
- ei
- garnaaltjes
- heekfilet
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- melk
- peper
- sherry
- ui
- verse bladpeterselie
- voorgebakken pasteibak
- witvisfilet
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.