Vispastei - vol-au-vent di mare

U vindt dit recept op pagina 417 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
Bereidingstijd:
135 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Selderij in bechamel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lasagne al forno

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Hamsformato met selderij - sformato di sedano al prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Céleri béchamel

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek