Eieren in cocotte met bolognesesaus - uova in cocotte al ragù

U vindt dit recept op pagina 438 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lasagne uit de oven met bolognesesaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Klassieke lasagne

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Rigatoni uit de oven met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Crespelle met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken