Bolognese ragu

Bolognese ragu wordt beschouwd als ragu.

Alternatieve namen: bolognesesaus en bolognese-vleessaus.

Zoek naar bolognese ragu in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bolognese ragu in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bolognese ragu recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bolognese ragu:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Lasagna met vlees en groente

Ingrediënten:
aubergine, bolognese ragu, broodkruim, courgette, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, kruidenbloem, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Klassieke lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bolognesesaus, boter, eierpastadeeg, mozzarella en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten:
bolognesesaus, parmezaanse kaas, pasta, plantaardige olie en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierinipastei

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, eidooier, kristalsuiker, parmezaanse kaas en taglierini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna uit Bologna

Ingrediënten:
bloem, bolognese-vleessaus, boter, lasagnavellen, melk, parmezaanse kaas, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met vlees- en kaasvulling

Ingrediënten:
bolognesesaus, boter, eidooier, geel pastadeeg, kipfilet, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, roomsaus met boter, tomatensaus met room, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne al forno - lasagne uit de oven

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Klassieke lasagna

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, knoflook, lasagnavellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis