flensjes met kardoens en bechamel - crêpes con i cardi

U vindt dit recept op pagina 454 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / ovenschotel
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nantuasaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Mosterdbechamel - besciamella alla senape

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Pastabuidels gevuld met spinaziefettuccine, eekhoorntjesbrood en ham

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken