Nantuasaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 259 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béchamelsaus, blz 255”. Zie bladzijde 253 voor de bereiding van “rivierkreeftboter, blz 253”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sauce crème - Roomsaus o.b.v. bechamel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Turkse sigaren

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Sauce soubise

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Zalmboter

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek