Aardappels met scamorza - patate alla scamorza

U vindt dit recept op pagina 615 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chips met groenten

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Aardappelbrood - boxty bread

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Tonijn-kerriehapjes

Een recept uit  - Tapas