Ring van tomatengelei - anello di gelatina al pomodoro
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 633 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / groente / vis
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- bladgelatine
- knoflook
- lollo rosso
- peper
- pruimtomaat
- sla
- tomatenpuree
- tonijn op olie
- ui
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.