Pastei van gevogelte - pâté de volaille en croûte

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 79 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
quiche / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnalenragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Mille-feuille

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

appeltaart met rum

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bladerdeeg met hopjescrème en frambozen

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts