Basisbereiding vis uit de oven

U vindt dit recept op pagina 690 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentesoep

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Schelpjes in saffraan-peterseliebouillon

delicious. magazine - 2010-06

Schelpjes in saffraanpeterseliebouillon

delicious. magazine - 2010-06

Poularde en chaud-froid / Poularde en gelée - Koude kip met chaud-froid en kip in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken