Poularde en chaud-froid / Poularde en gelée - Koude kip met chaud-froid en kip in aspic

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 290 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

velouté van erwtjes en munt met gebakken parmaham

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Romige erwtensoep met croutons

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Munt-aspic

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Sweet Pea Clusters

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]