Harder in azijn - cefalo all'aceto

U vindt dit recept op pagina 714 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kuit in azijn en olie - muggini in teglia

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Muraanse harder op lavasteen met bottarga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Waarom magnesium onmisbaar is

Een recept uit Isabel

Harder met strandbiet en korenaarasperges

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal