Zeeduivelrolletjes met garnalen - involtini di coda di rospo con gamberetti

U vindt dit recept op pagina 722 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
160 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Auberginegnocchi

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Macaroni met tomaten-auberginesaus - maccaruneddi con salsa rossa e melanzane

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Tempura

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Auberginenschnitzel mit Radieschen und Blumenkohlpüree / Aubergineschnitzel met radijs en bloemkoolpuree

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial