Tempura

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 152 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Auberginenschnitzel mit Radieschen und Blumenkohlpüree / Aubergineschnitzel met radijs en bloemkoolpuree

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Macaroni met tomaten-auberginesaus - maccaruneddi con salsa rossa e melanzane

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Aubergine frites

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Auberginegnocchi

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër