Tarbot met saffraan en venusschelpen - rombo allo zafferano con sugo di vongole
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 752 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Bereidingstijd:
- 80 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- cayennepeper
- droge witte wijn
- geconcentreerde visbouillon
- griet
- knoflook
- olijfolie
- peper
- saffraandraadjes
- sjalot
- tarbot
- tomaat
- venusschelpen
- verse bladpeterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.