Makreel met sperziebonen - sgombri ai fagiolini

U vindt dit recept op pagina 766 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tong in pittige saus - sogliole in salsa piccante

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bechamel met kappertjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kappertjessaus

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

In de pan gebakken kabeljauwfilet met peterselie kappertjes en bruine boter

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef